Бих искал да се обърна към феновете на двата отбора,

...
 Бих искал да се обърна към феновете на двата отбора,
Коментари Харесай

Пулмолог: На стадиона поне 200 ще са с К-19

 

„ Бих желал да се обърна към почитателите на двата тима, които ще играят тази вечер: Отговорността е огромна! На стадиона ще има най-малко 200 инфектирани индивида. Може би няма да имат признаци, само че ще бъдат измежду вас. Моля ви най-малко 2 седмици по-късно събитие избягвайте да се срещате с възрастните ви родители и с хора с хронични болести ”. Това съобщи в предаването „ Плюс-минус ” по Нова телевизия пулмологът доктор Александър Симидчиев.

По думите му 4-5% от тестванията, които се вършат, са позитивни. Той изясни, че PCR пробата е извънредно акуратен. Най-често се взимат проби от носа или горните дихателни пътища. Шансът вирусът да не бъде заловен оттова е 30%.
„ Когато един тест е бил позитивен, а по-късно стане негативен, това може да е не, тъй като пациентът се е излекувал, а тъй като е слязъл по-ниско в дихателната система в белия дроб ”, съобщи доктор Симидчиев. По думите му тестванията на белите дробове се вършат от пулмолози, единствено в случаи, когато има някакви подозрения.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР